• Kerkdiensten Hervormde Gemeente

Activiteiten

Herdertjestocht - PKN
Zaterdag, 15 December 2018 om 18:00 uur 

Er wordt zo vaak gezegd: we moeten ons als kerken meer naar buiten laten zien.
Daar is de Herdertjestocht dan ook echt een activiteit voor. Wat is er mooier, maar ook leuker om met elkaar het kerstverhaal te vertellen en te laten zien. De reacties van mensen laten zien hoe het al oude - soms vergeten- verhaal weer voor hen gaat leven en hoe ze er de kinderen over vertellen.
Maar ook door mee te doen voel je verrijking en voldoening. Voor sommige is het als een virus.
Elk jaar doen ze weer mee. Sommige een aantal keren in verschillende rollen. Anderen eenmalig. Als jij en u nog nooit hebben meegedaan dan mis je echt iets van dit grote saamhorige gebeuren. En zonder voldoende deelnemers wordt het niks. Dus geef je op. Er is van alles te doen en te helpen en er zijn vele rollen waar we mensen voor nodig hebben. Je kunt klein en anoniem meedoen of kiezen voor meer een rol zoals Jozef of Maria of inschrijver. Keuze genoeg. Uit de PKN kerken zitten in de werkgroep:
Daan Appelo, Cees van der Tang, Koos den Butter, Annemarie Brandsma en Maartje de Best.
Bij hen kun je /u opgeven. of via deze emailadressen : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We verwachten u en jullie allemaal.
 
Locatie Landgoed Kasteel Keukenhof