Oproep Diaconie

Hofje van Six - Tuinteam

Wij dromen er al van: een mooi aangelegde Hofjestuin waar de nieuwe bewoners van het Hofje van Six kunnen genieten van een kopje koffie of een glaasje wijn op het terras. Op een bankje onder de nieuw aan te planten boom. Met de Hofjespoes op schoot.

en mooi beeld, vindt u niet? Maar vóór de tuin is aangelegd en aangeplant, moet er nog veel gebeuren. Zoals u weet wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan de plannen voor het groot onderhoud aan het Hofje van Six. Onderdeel daarvan is de tuin; momenteel overwoekerd en ongezellig. Bovendien ontbreken de benodigde middelen. Daar wil de Diaconie wat aan doen, en daar heeft de Diaconie uw hulp bij nodig. Go Tuinteam!

Groene vingers niet noodzakelijk

De Diaconie nodigt iedereen, die het hofje een warm hart toedraagt, uit om zich aan te melden voor het Tuinteam. Groene vingers niet verplicht. Wat vragen we dan wel? Enthousiasme, doorzettingsvermogen, je tijd en inzet. Het is de bedoeling dat het Tuinteam, in overleg met de Diaconie, events organiseert om fondsen en donaties te werven, de aanleg van de tuin begeleidt en onze gemeente informeert en betrekt bij de Hofjestuin.

Het tuinteam zal binnen enkele weken op volle toeren gaan draaien, voor de duur van ongeveer 9 maanden. Juist omdat het een project met een korte looptijd betreft, zal er veel in korte tijd moeten gebeuren. We zijn daarom op zoek naar mensen die handig zijn met facebook, of organisatietalent hebben, of heel creatief zijn, of ervaring hebben met fundraising. En als je straks in de Hofjestuin wilt meehelpen met het aanplanten dan ben je ook van harte welkom!

Wil jij er met ons wel een boompje over opzetten? Mail dan naar Nicolette van Groen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Diaconie ziet uit naar uw reacties!