Comboconcert in de Pauluskerk

'Laat het feest zijn!'

Laat het feest zijn in de huizen! Zaterdagavond 13 mei geeft het combo van de Pauluskerk een concert 'in eigen huis'. Een ruime selectie van de comboleden treedt op met een afwisselend programma van ontroerende tot opzwepende liederen. De stijlen zijn gevarieerd, van Opwekking tot spirituals, van Nederpop tot Hillsong. Naast luisteren is er natuurlijk volop de mogelijkheid tot meezingen. Kortom, een avond die je niet mag missen. Het concert begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Daarna is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten met een hapje en een drankje.

Het combo van de Pauluskerk verleent inmiddels enkele jaren zijn medewerking bij diensten op zondagmorgen. In steeds wisselende samenstelling zorgen de leden voor begeleiding bij het kinderlied maar ook bij andere liederen uit het Nieuwe liedboek en Opwekking. Steeds meer gemeenteleden hebben zich intussen bij het combo aangesloten en zodoende beschikt de 'Paulus' nu over een flink aantal muzikale gaven die kunnen worden ingezet.

Bij het comboconcert zullen nu meerdere leden tegelijk zich presenteren, wat een grote formatie oplevert. Dat betekent afwisseling tussen ingetogen solozang en een compleet enthousiast koor. Deze weken wordt er extra hard geoefend en wat zou het mooi zijn als het werkelijk 'feest wordt in de huizen'. U, jij komt toch ook?

Kaarten voor het concert kosten 5 euro per persoon en zijn verkrijgbaar aan de zaal. De opbrengst komt ten goede aan het Ethiopiƫ-project van de diaconie.