Gezamenlijk gemeenteberaad over de kerkgebouwen

Eén van de markante punten waarover we het in het verenigingsproces met elkaar eens moeten worden is: Welk van de drie kerkgebouwen zal aangehouden worden als onderdak voor de toekomstige Protestantse Gemeenten Lisse en welke twee zullen dus afgestoten worden? Dat heeft u kunnen lezen in een eerdere Drieklank.

De werkgroep Gebouwen en de Stuurgroep hebben de eerste stappen gezet om tot een goed onderbouwd antwoord op die vraag te komen. Voor de duidelijkheid: dat antwoord is er nog niet! Alle denkbare scenario’s hebben namelijk diverse voor- en nadelen die niet altijd 1 op 1 met elkaar te vergelijken zijn. Er is dus creativiteit nodig om die nadelen zo goed mogelijk op te lossen!

Om u op de hoogte te brengen van de huidige stand van zaken nodigt de Stuurgroep alle gemeenteleden van de drie betrokken kerken uit voor een gemeenteberaad over dit onderwerp. De werkgroep Gebouwen presenteert daar haar bevindingen tot nu toe en daarna is er gelegenheid vragen te stellen en uw ideeën in te brengen. De werkgroep Gebouwen, de Stuurgroep en de drie Kerkenraden gaan daarmee verder aan de slag om te komen tot de beste keuze voor de toekomst.

Het gemeenteberaad wordt gehouden op maandag 19 februari 2018, aanvang 20:00 uur, in De Klister.

Voor wie op deze avond niet in de gelegenheid is om te komen, is er een tweede mogelijkheid en wel op dinsdag 20 februari, eveneens om 20:00 uur in De Klister
Op deze tweede avond wordt dezelfde informatie gegeven. Als u van dit alternatief gebruik wilt maken, geef dit dan van tevoren even aan bij de secretaris van de Stuurgroep: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.