Hoera! We mogen weer naar de kerk!

Vanaf 1 juli 2020 mogen er bij religieuze bijeenkomsten weer groepen van maximaal 100 personen aanwezig zijn.  In goed overleg tussen de voorzitters van de drie (wijk)gemeenten is besloten hiermee te beginnen in de Grote Kerk, Heereweg 250. Dit kerkgebouw heeft namelijk drie in/uitgangen waardoor kerkgangers gespreid naar binnen en buiten kunnen gaan. Dit bevordert de doorloopsnelheid en het anderhalve meter afstand kunnen houden.
 
Vanaf 5 juli 2020 wordt elke zondag, vanaf 10.00 uur een kerkdienst gehouden en in De Proeverij een kindernevendienst. Helaas betekent het maximum aantal van 100 personen dat onze gemeenteleden niet allemaal tegelijk bij een kerkdienst aanwezig kunnen zijn. We hanteren daarom een reserveringssysteem om zoveel mogelijk gemeenteleden weer fysiek een kerkdienst bij te laten wonen.

 
Aanmelden bij het kerkelijk bureau kan t/m woensdag 18 juni 2020 per:
e-mail                       : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
sms of WhatsApp    : 06 - 421 255 29
brief                         : Ruishornlaan 33, 2162 VW  Lisse


Vermeld daarbij:
Naam                                  : …………………………………...
Telefoonnummer                 : ……………………………………            (bij voorkeur mobiel)

Gewenste Kerkdienst(en)   :      5,    12,    19,     26 juli 2020
Aantal personen                 :      ...    ……    ....      ….                         (uit hetzelfde huishouden)
 
U ontvangt daarna een uitnodiging voor een of meer van de opgegeven zondagen via uw telefoon of e-mailadres. Daarbij wordt ook aangegeven van welke ingang (A, B of C) u gebruik moet maken.
 
Kinderen zijn uiteraard welkom, maar moeten wel de gehele dienst bij de ouders blijven of al voor aanvang van de dienst aansluiten bij de kindernevendienst in De Proeverij. Het gebruiksprotocol voor basisscholen is daarbij leidend. Er is nog geen crèche georganiseerd voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Daar wordt nog aan gewerkt.


PS: met deze aanmelding geeft u tevens aan geen bezwaar te maken tegen eventuele gezichtsherkenning via opnames en uitzending van uw aanwezigheid in de kerkdienst.

Gebruiksplan Covid-19 Grote Kerk PGL i.w.
Coronaprotocol Grote Kerk
Coronaprotocol De Proeverij t.b.v. Kindernevendiensten