In gesprek over PGL-kerkdiensten

Uitnodiging

De (voorlopige) PGL-kerkenraad nodigt alle PGL-leden van harte uit voor een gezamenlijk gesprek over vormgeving, beleving en betekenis van de PGL-kerkdiensten (zie ook). Naast het geven van informatie en achtergrond over verschillende vormen van vieren en de betekenis daarvan, willen wij graag horen wat

zij belangrijk vinden in de kerkdiensten en alles daaromheen. Dit mede in het licht van ons besluit om vanaf 2021 nog maar één in plaats van twee kerkdiensten op zondagochtend te organiseren.

Grote vraag is hoe we er met elkaar voor kunnen zorgen dat we één gemeente gaan vormen waar ruimte en respect voor ieders eigenheid is. We zijn tenslotte met elkaar verbonden als leden van het lichaam van Christus.
We willen dan ook graag met gemeenteleden in gesprek om elkaar en elkaars traditie goed te kunnen begrijpen. Om iedereen een kans te geven aanwezig te zijn, in niet al te grote groepen vanwege corona, zijn hiervoor in september de volgende drie momenten gereserveerd: 
  • 10-09-2020, om 15.00 uur, donderdagmiddag in De Proeverij    (inmiddels volgeboekt)
  • 21-09-2020, om 20.00 uur, maandagavond, in de Pauluskerk     (bijna volgeboekt)
  • 24-09-2020, om 20.00 uur, donderdagavond, in de Pauluskerk   (nog voldoende plaatsen beschikbaar)
Graag voor één van deze bijeenkomsten aanmelden bij Benno Kooij, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-454 20 154 (sms of whatsapp is voldoende).

We hopen op goede, informatieve en leerzame avonden met elkaar.