Je wandelt nooit alleen..

Je wandelt nooit alleen... 
Dat is de boodschap achter de Kerstwandeling 2020. Dit jaar kan de Herdertjestocht niet doorgaan, en de kerkdiensten zijn komende tijd alleen online bij te wonen. Dat is ongezelllig en daarom is het vanaf kerstavond tot en met zondag 27 december mogelijk een Kerstwandeling te maken. Als gezin, alleen, of samen met een ander gemeentelid. Bij elk van de 3 kerken hangt inmiddels een poster met een QR-code. 

Als je deze code met je smartphone scant, wandel je door het kerstverhaal. Na elke scene die je te zien krijgt, loop je weer een paar minuten verder naar de volgende QR-code en scene. De route is te lopen in ongeveer 45 รก 60 minuten. Deze route kan je zelf bedenken, vanaf je huis door de eigen wijk, naar het beginpunt de Grote Kerk, Pauluskerk of de Gereformeerde kerk. Als je bijvoorbeeld bij de Gereformeerde Kerk of Grote kerk bent kan je ook richting het Keukenhofbos lopen en daar de paarse route nemen.

De kerstroute is beschikbaar vanaf kerstavond tot en met zondag 27 december, zodat je zelf kan kijken wanneer je deze loopt. 
En onthou: je wandelt nooit alleen!

Gezegende dagen gewenst!


Timer 1 - START(1).png