• Nieuws Hervormde Gemeente

Kampeerweekend 10-12 juni

Het tweede weekend van juni is het weer zover: kamperen, barbecueën, kerkdienst in de openlucht, wandelen, fietsen, zwemmen, kinderspelen en nog veel meer.

Kortom: we gaan er met z’n allen weer een gezellig weekend van maken op Camping Vogelenzang (www.Vogelenzang.nl) Lekker dichtbij dit jaar, op slechts 10 km van Lisse!
De kampeerders zijn met tent, caravan of camper van harte welkom vanaf vrijdag 10 of zaterdag 11 juni. Ben je geen kampeerder, maar wil je wel graag meedoen? Ook dat is mogelijk: je bent van harte welkom bij de barbecue zaterdagavond en/of bij de openluchtkerkdienst op zondagochtend.
Echt: zo’n weekend of een deel ervan samen beleven als PKN Lisse is niet alleen beregezellig maar geeft ook een gevoel van verbondenheid, saamhorigheid, het ultieme ‘samen-gemeente-zijn-gevoel’.
Je kunt dit weekend meedoen aan een activiteit, maar niets moet: het gaat erom dat iedereen het naar z’n zin heeft! Ook voor de tieners en twintigers: KOM en neem vooral je vrienden mee en maak het samen gezellig.
En wie nog een idee heeft voor een activiteit tijdens dit weekend: meld je bij ons!
Ook dit jaar zal bakker Koos de barbecue organiseren, dus dat komt zeker goed! En ook is Arie Groeneveld weer bereid om bij slecht weer zijn grote partytent op te zetten.
Graag opgeven bij Koos en Margreet den Butter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je kunt ons natuurlijk ook aanspreken of bellen op 06 533 606 47 of 06 1525 7993. Ook ligt er een intekenlijst in de hal van de Pauluskerk.