Jeugdclubs

De jeugdclubs van Hervormd Lisse

Deze clubs zijn er niet alleen VOOR de jeugd, maar ze zijn ook VAN de jeugd!.........          
 
Op deze pagina kun je zien welke activiteiten er op dit moment voor en door de jeugd georganiseerd worden. Voor elk wat wils dachten wij zo. Meedoen moet niet, maar is wel VET COOL !!

Kinderweekendkamp

Een weekend vol activiteiten voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool. Houd alvast het 1e weekend van juni hiervoor vrij en houd de Drieklank in de gaten. Informatie: Peter Vonk.

Jeugdkampen Lisse

Al meer dan 25 jaar word er in de 5e week van de schoolvakantie een kamp georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar. Een volle touringcar vertrekt ieder jaar naar een schitterende kamplocatie in Epe. De enthousiaste en goed op elkaar ingespeelde leiding regelt van alles; Sport en spel, vossenjacht, zwemmen en puzzeltochten. Aan het einde van de week krijgen de thuisgebleven ouders een schitterend kampboek onder ogen. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel naar de website van jeugdkampen Lisse (www.jeugdkamplisse.nl)

LinQ  Inloop

LinQ Inloop is een 'open huiskamer'. Tieners en jongeren vanaf 13 jaar kunnen vrij binnenlopen voor gezelligheid, een kop koffie of thee, een spelletje, gamen, een praatje of om TV te kijken. Er zijn altijd 2 vrijwilligers aanwezig. De LinQ Inloop is een 'hangplek' waar contact gemaakt kan worden. Het is elke dinsdagavond van 19.30-22.00 uur in ‘de Punt’ van de Voorhof, Bondstraat 1. 

Gespreksgroepen 't Zoldertje

Eén keer in de veertien dagen worden op zondagavond de gespreksgroepen van 't Zoldertje gehouden. De avonden worden gehouden in de Voorhof. 
Er zijn twee groepen, die allebei om 19.00 uur beginnen: een groep van 12-14 jarigen ('t Zoldertje 1) en een groep van 15-17 jarigen ('t Zoldertje 2). De avond duurt tot ongeveer 20.00 uur.
We zullen dit seizoen verschillende thema's behandelen, die met de kerk, ons geloof en het dagelijks leven te maken hebben. Als leiding hebben we er veel zin in. We hopen op een goede opkomst en veel leuke en goede gesprekken met elkaar.
Het team van 't Zoldertje:
Ruud van der Klauw, tel. 420250, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Christina Spaargaren, tel. 422726, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan Wesseling, tel. 412943, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.