Catechesegroepen Pauluskerk

Basiscatechese

Bestemd voor kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool. Spelenderwijs de verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament lezen en zo de hoofdlijnen ontdekken in de bijbel. Wat doen we op zondagmorgen in de kerk en waarom doen we het zo en wie zijn die mensen die vooraan zitten? Wat betekenen de kerkelijke feestdagen en doop en avondmaal?
Start: maandag 1 oktober om 15.30 uur in de Pauluskerk. Leiding en informatie: ds. H.J. Reinders (tel:414089; mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Follow Me

Voor tieners vanaf de brugklas t/m 4e klas middelbare school. Te midden van al het schoolwerk, verplichtingen, hobby's en uitgaan, dé ontmoetingsplek voor jongeren om door te praten over thema's die er ook toe doen: onvoorwaardelijk geliefd zijn door God – wat betekent dat? Bestaat God wel en hoe kan ik Hem ontdekken? Hoe kun je God dienen op school en in je vriendenkring? Follow Me: een uur per week om God en elkaar te ontmoeten.
Start: dinsdag 2 oktober om 19.30 uur in de Pauluskerk. Leiding en informatie:
Francis Angenent (tel:412607; mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Follow Me Next

Bestemd voor jongeren vanaf 16 jaar t/m jong-volwassen. Ga je naar het eind van je middelbare schooltijd, ben je al aan het werk of doe je een vervolgopleiding – en heb je minder tijd, maar wil je toch graag andere jongeren ontmoeten en het geloof met elkaar delen en praten over wat je gaande houdt? Kom dan naar de Follow Me Next: maaltijd – ontmoeting en gezelligheid – doorpraten en doordenken over geloof en kerk.
We starten dit jaar met 2 groepen: groep 1 vanaf 16 jaar – klas 5 en 6 middelbare school of werk/vervolgopleiding na de 4e klas; groep 2 vanaf 18 jaar – deze al 2 jaar met succes draaiende groep heeft ruimte voor nieuwe deelnemers. Allebei de groepen komen ongeveer 1x per 3 weken bij gastouders thuis.
Start: vrijdag 5 oktober: ontvangst groep 1 tussen 18.00-18.30 uur bij familie Reinders, Ruishornlaan 31; ontvangst groep 2 tussen 18.00-18.30 uur bij familie Citroen, Lisserdijk 333, Lisserbroek.
Algehele leiding en informatie: ds.H.J.Reinders en Marjan Vonk (tel:414401; mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )