Bijbelkring "Sterk en moedig als Jozua"

Sámen bidden, sámen bijbellezen en Gods bedoelingen op het spoor komen en zo elkaar ook bemoedigen, dat kan op deze bijbelkring.
Leiding en informatie: Jaap en Hannie van der Spruit (tel: 412641; mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Let ook op de aankondigingen in de Paulusbrief.

Kring Lisserbroek

Om de 6 weken komt deze kring van wat oudere zusters (broeders zijn uiteraard ook welkom!!) bij elkaar bij één van de deelneemsters in Eikenhorst. Er wordt aan de hand van een bijbelgedeelte met elkaar gesproken, waarbij ook zaken uit kerk en samenleving of uit het persoonlijke leven aan de orde komen. 
Leiding en informatie: Koos den Butter (tel: 415258 of 06-53360647).

Let op aankondigingen in de Paulusbrief en op de website.

Donderdagavondkring

Deze groep komt één keer in de zes weken op donderdagavond bij elkaar en is bedoeld voor gemeenteleden in de leeftijd van 30 tot ongeveer 45 jaar. In een open sfeer praten we met elkaar over de Bijbel en over de betekenis van het geloof voor ons dagelijks leven. De gespreksavonden worden afwisselend gehouden bij één van de deelnemers aan huis en beginnen steeds om 20.00 uur. Eventuele nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. 

Catechese voor mensen met een beperking

In de Pauluskerk worden catechisatie-uurtjes gegeven voor deze bijzondere doelgroep. Dit vindt op interkerkelijk niveau plaats. 

Leiding en informatie:
Lenie de Bruin
Jozef Israëlstraat 19
Tel: 0252-416044

Gesprekskring Rustoord

Deze gesprekskring is bedoeld voor de bewoners van Rustoord en de aanleunwoningen. Eén keer in de zes weken komen we bij elkaar in de personeelskamer van Rustoord. We beginnen om 10.00 uur met koffie, zingen een lied, en overdenken samen een Bijbelgedeelte. 

Bijbelkring

De avonden beginnen om 20.00 uur en worden gehouden in de Voorhof.
De data worden bekend gemaakt in Drieklank. Er is een trouwe groep deelnemers. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.

Leiding/info:
Jan Wesseling
Tel: 0252-412943
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.