Vrouwengroep 50+

Ben jij zo'n actieve vrouw? En voel jij je met ons verbonden door je geloof? Wil jij ook graag met andere vrouwen praten over wat jou bezighoudt, over je geloofsleven en over de plek daarvan in je dagelijks leven, over de mooie maar ook over de minder mooie kanten van het leven.
Dan ben je van harte welkom bij onze gesprekskring!
De gespreksonderwerpen voor komend seizoen zoeken we rond het PKN-thema van de startzondag 'Een goed verhaal'. Rond dat thema lezen we een gedeelte uit de bijbel, zingen we een lied, praten we met elkaar en luisteren we naar elkaar. En na afloop kletsen we nog wat na met een drankje en hapje.
De avonden van onze kring in het seizoen 2019-2020 zijn in de Pauluskerk op 8 oktober 2019, 6 november, 3 december, 15 januari 2020, 11 februari, 10 maart en de slotavond op 14 april (dit zijn dinsdagen én woensdagen).
 
Spreek ons aan, bel of mail ons als je je aangesproken voelt of als je er meer over wilt weten.
Karin Kooij, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel 06 ‑ 19 85 15 67 of
Joke de Jager, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06 ‑ 20 95 28 13