Bijbelquiz

Bijbelquiz

Raad van Kerken Lisse organiseerde op 31 oktober een Bijbelquiz!

Op de dag van 500 jaar Reformatie – die mensen enerzijds tot een persoonlijker, verdiepend geloof bracht, maar anderzijds tot scheuring en nieuwe kerkmuren leidde – boodt de Lissese Raad van Kerken een verbindende activiteit voor de Lissese kerken. Rondom de Bijbel: de bron waar we allemaal uit putten!

U kon meedoen in een team namens uw kerk/gemeente/organisatie, of u kon individueel meespelen, of u kon uit uw familie een heel team samenstellen. 

Uw RvK-afgevaardigde probeert een team van vijf personen bij elkaar te vormen in uw kerk/gemeente. Een oproep daarvoor zult u wel zien verschijnen in uw eigen kerkelijke informatievoorziening. Verder kunt u zich als team ook aanmelden bij de secretaris van de Raad van Kerken Lisse: Frank Mélotte, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Quiz wordt gehouden op dinsdag 31 oktober, 's avonds om 20.00 u in De Proeverij (Bondstraat) (inloop vanaf 19.30).

Iedereen die komt kan meedoen! De kosten zijn mogelijk alleen de koffie. Er wordt gecollecteerd voor een nog nader te bepalen goed doel dat met Bijbelverspreiding te maken heeft.

Informatie en aanmelden voor wijk west bij Cees van der Tang, tel.: 401378 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.