Gezocht: een verbindende en enthousiaste predikant!

Wie zijn wij?

Een veelkleurige gemeente, die midden in de samenleving staat. In onze gemeente is ruimte voor verschillende manieren van geloofsbeleving en voor alle leeftijdsgroepen.
Deze gemeente is recent ontstaan door de samenvoeging van twee hervormde wijkgemeenten en een gereformeerde kerk en telt ruim 1500 leden.

Wie zoeken wij?

Een actieve en gedreven voorganger, die in het bijzonder oog heeft voor de grote diversiteit binnen onze gemeente. Specifiek iemand die de jeugd en de middengroep aanspreekt. Iemand die vanuit een persoonlijk en levendig geloof uitnodigend en inspirerend kan vertellen en uitleggen. Tevens een luisterende dominee die als een “interne pionier” mee kan helpen de PGL verder op- en uit te bouwen. Een dominee die durft te experimenteren met nieuwe vormen van kerk-zijn.

Wat bieden wij?

Een voltijdse predikantsplaats in een klein team bestaande uit een collega predikant. Een grote groep gemeenteleden die in een veelheid aan activiteiten enthousiast meewerkt.

Heb je interesse?

Dan zien wij graag voor 31 augustus 2022 een pitch en/of motivatiebrief en een CV tegemoet op het mailadres van de beroepingscommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht je eerst met iemand willen spreken, dan kan dat met Marjan Vonk, voorzitter van de beroepingscommissie via 06 - 1113 4600 (zij heeft vakantie van 18 juli t/m 5 augustus).

Wij kijken naar jou uit!

 

Bijlages:

Profielschets gemeente 

Profielschets predikant