• Nieuws Hervormde Gemeente

Reserveren Pauluskerk

Het winterwerk is weer gestart. Denkt u er aan uw bijeenkomst te melden zodat uw ruimte inderdaad beschikbaar is en verwarmd……

Wilt u een activiteit in de Pauluskerk organiseren dan logt u, als u als u een PKN mailadres heeft, in in Office 365 in de Cloudagenda bij de juiste vergaderruimte en vermeldt om hoeveel personen het gaat. Geef in het veld waar men aantekeningen kan plaatsen aan wie contactpersoon is en zijn/haar (mobiele) telefoonnummer en eventuele andere bijzonderheden. Verder kan men deelnemers toevoegen aan de afspraak. Die ontvangen dan een mailtje.

Heeft u geen @pknlisse.nl mailadres stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet in de mail het onderwerp van de vergadering, welke vergaderruimte u wilt reserveren, datum en tijdstip, aantal personen en het (mobiele) telefoonnummer van de contactpersoon.

Indien één persoon waarmee u een activiteit heeft reeds in het bezit is van de sleutel is dit makkelijk. Is dit niet het geval dan dient u een sleutel op te halen bij:
a. Klaas en Francis Angenent, Verdistraat 32, 21612 AV, Lisse. De sleutel moet van tevoren aangevraagd worden via watts-app Klaas: 06-51641763 of email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
b. Of bij Wietske en Johannes Jensma, Achter St.Aagten 26 2161 KA, Graag per telefoon Wietske de sleutel aanvragen 06-47018219.

Met de sleutel kunt u in de kerk, desgewenst kunt u koffie, thee, oploslimonade of water gebruiken. De aanvrager draagt de verantwoordelijkheid dat alles weer netjes wordt achtergelaten en afgesloten.
De kachel van de benedenzaal wordt van afstand door een vrijwilliger bediend. Als uw afspraak in de kerkelijke agenda staat gaat de kachel op tijd aan en uit. NIET zelf aan de verwarmingsknop draaien want dan ontregelt u de kachel. Als u afsluit hangt naast het laatste licht in de hal een lijst met zaken waar u op dient te letten.
Kachels in de consistorie of het kerkelijk bureau kunt u zelf aan en uitzetten.
Na gebruik de sleutel volgens afspraak weer inleveren op het adres waar u deze ook opgehaald heeft.

Voor informatie of een ruimte huren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.