• Nieuws Hervormde Gemeente

Bij de diensten (Grote Kerk)

Alle kerkelijke feestdagen zijn weer voorbij. Het "gewone" leven gaat weer beginnen. We gaan al voorzichtig uitkijken naar de vakanties! Zomertijd!

We gaan beginnen met het organiseren van een Kinderdienst op 27 mei. U hebt hier al het een en ander over kunnen lezen. De dienst begint gewoon om 10.00 uur en wordt door ds. Cees Haasnoot geleid. Het thema is: "Samen smaakt naar meer"
De dienst wordt opgeluisterd door een kinderkoor onder leiding van Jeanette Loos. De dienst is speciaal gericht op kinderen van de basisschoolleeftijd. Dus ouders en grootouders zijn van harte uitgenodigd om hun (klein)kinderen mee te nemen. Ook gaan we samen een heerlijke pan soep koken, dus vergeet niet de ingrediënten voor de soep mee te nemen! Welke dat zijn, zie je op het plaatje bij de grote soepketel. Komen jullie ook? Het wordt een hartstikke leuke dienst!

Op 27 mei, maar dan in de avonddienst om 19.00 uur, hoopt voor te gaan ds. E. van Rooyen uit Bleiswijk.

Dan op 3 juni om 10.00 uur komt bij ons als gastpredikant de heer Joop de Vries uit Urk, welbekend bij ons in de grote kerk!

Op 10 juni eveneens om 10.00 uur hoopt bij ons voor te gaan ds. H.J. Franzen van Leidschendam, eveneens een graag geziene gastpredikant.

Dan op 17 juni om 10.00 uur een predikant uit ons buurdorp Abbenes: ds. J.G. Berbée-Bakhuis.

Op vrijdagavond 22 juni om 19.00 uur willen we graag met de bewoners van de Eikenhorst en de aanleunwoningen samen het Heilig Avondmaal vieren. Dit begint om 19.00 uur en wordt gehouden in zaal Hyacint in de Beukenhof. Ds. Annelies Moolenaar zal in deze dienst voorgaan. Zij staat ons bij in pastorale zaken, nu we zelf nog geen voorganger hebben. U bent allen van harte welkom!

Ook in de Grote Kerk mogen we op zondag 24 juni om 10.00 uur met elkaar het Heilig avondmaal vieren. We doen dit samen met ds. J. Alma uit Veenendaal.

Dit zijn de diensten voor de komende maand juni. We hopen dat u allemaal weer in uw eigen kerk uw plaats zult innemen! Onze God is getrouw en daarom zijn wij ook trouw in het huis van onze Heer! Wij wensen elkaar goede en gezegende diensten toe, en zien elkaar graag op de koffie, na de kerkdienst. Ook dat is de gemeenschap der heiligen, waarin wij geloven.