• Nieuws Hervormde Gemeente

Onderweg groep

Op dinsdag 15 november a.s. komt de gespreksgroep voor iedereen rond de 50 jaar (en dat mag heel ruim worden opgevat) weer bij elkaar. Dit keer zijn we te gast bij Monique Parera, Meidoornplantsoen 69, we starten om 20.00 uur. In een voorbereidende bijeenkomst hebben we besloten dit seizoen te gaan werken uit het boekje "Aan tafel" uit de kringserie van Ark Media.

In deze bijeenkomst hebben we het ook over een naam gehad voor de kring. Voorheen waren we de donderdagavondkring maar aangezien we in het vervolg op dinsdagavond bij elkaar komen en er nog meer gespreksgroepen zijn op de dinsdagavond hebben we onszelf omgedoopt tot 'Onderweggroep'. We zouden het ook erg leuk vinden om nieuwe leden te verwelkomen. Dus: lijkt het je leuk om dit seizoen met leeftijdgenoten over het geloof maar ook over andere zaken van gedachten te wisselen kom dan een keertje kijken, je bent van harte welkom!
Als afsluiting van de voorbereidingsbijeenkomst gaf Annelieke ons de traditionele Ierse zegen mee, die we graag met iedereen delen:
Dat de weg je tegemoet komt,
dat de wind je steunt in de rug,
dat de zon je gezicht warmt,
de regen je veld vruchtbaar maakt
en totdat we elkaar weer zien:
dat God je in de palm van Zijn hand bewaart.
 
Namens de Onderweggroep
Bep Binnendijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.06-39639304