• Nieuws Hervormde Gemeente

Oproep Kindernevendienst Grote Kerk

Per 1 juni 2018 stopt Ellen Zandbergen met het leiding geven aan de kindernevendienst. Dit vinden wij uiteraard jammer, maar wij begrijpen haar keuze. Ze heeft vele jaren leidinggegeven en nu is het tijd om het stokje over te dragen. Wij willen haar hartelijk bedanken voor haar inzet in de afgelopen jaren.

Dit betekent wel dat wij nog maar met drie personen overblijven en dat is te weinig. Vooral omdat er iemand met wisseldiensten werkt en dus maar bepaalde zondagen beschikbaar is.

Wij zijn dan ook op zoek naar nieuwe leiding voor de kindernevendienst.

Lijkt het u of jou leuk om eens in de 4 weken kindernevendienst te draaien? Meldt u/jij zich dan aan bij een van onderstaande personen. Wij werken (in ieder geval dit jaar) met de methode Vertel het Maar. U/jij kunt op de website alvast even een kijkje nemen, maar als u/jij meer wilt weten vertellen wij u/jou er ook graag wat meer over (www.vertelhetmaar.nl).

Via een inlog is er voor iedere zondag een keuze uit 3 verhalen en verschillende verwerkingen. Je hoeft dus niet heel creatief te zijn of het verhaal uit je hoofd te leren, het gaat er vooral om dat we de kinderen de mooie verhalen uit de Bijbel mee kunnen geven.

Het zou heel fijn zijn als wij per september nieuwe leiding kunnen verwelkomen. We willen dit werk graag blijven doen, maar hebben daarbij wel wat extra handen nodig.

  • Christina de Jong, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-40272551
  • Marijcke Hardeman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-12538890
  • Charlotte Paff, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-48019284