• Colofon

Colofon

Van wie is deze site?

Van de hele gemeente! "Kerk zijn, gemeente zijn" heeft met de komst van de web-technologie en multi-media mogelijkheden een nieuwe ontwikkelingsfase doorgemaakt. Het is een sprong voorwaarts geweest, misschien wel te vergelijken met de komst van de boekdrukkunst. Ook de recent gevormde Protestante Gemeente in Lisse wil langs deze weg kenbaar maken dat zij bestaat en ook levend is. Dit ter bemoediging van elkaar en om te komen tot een beter contact met anderen.

Hoe vaak wordt de site bijgehouden?

Op dit moment wordt hard gewerkt aan een geheel nieuwe website voor de drie - per 29 april 2022 - gefuseerde PKN-kerken in Lisse. De huidige website is wat betreft inhoud deels al wel naar de nieuwe situatie bijgewerkt, maar de indeling is zeker nog niet ideaal. Bij voorbaat onze excuses daarvoor!

Elke melding wordt overigens direct in behandeling genomen en zo spoedig mogelijk verwerkt op de site. Belangrijke nieuwtjes die geschikt zijn voor publicatie blijven op de site vermeld worden.

Actuele informatie voor deze website kan worden doorgegeven naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De kerkenraad behoudt zich overigens wel het recht voor om berichten niet te plaatsen.

De technische kant van deze website wordt beheerd door Rob Molenaar. Heeft u vragen of opmerkingen over de website neem dan gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.