Kindernevendienst

Voor de kinderen van de basisschool is er elke zondagmorgen kindernevendienst. Je gaat eerst met je ouders mee naar de kerkzaal waar je het begin van de kerkdienst meemaakt. Voordat de schriftlezingen beginnen, zingen we met alle mensen samen een kinderlied waarna we naar onze eigen ruimte gaan. We gebruiken de methode 'Vertel het maar'. Jullie horen een verhaal uit de bijbel en we proberen erachter te komen wat dit verhaal vandaag de dag voor ons betekent. Daarna wordt er door de jongste groep gekleurd of geknutseld, met de midden- en oudste groepen praten we meer en doen we een puzzel, een spelletje of een quiz. Je leest het al: er is genoeg te doen, dus kom gewoon eens kijken! Naast de wekelijkse diensten verzorgen we ook nog een aantal andere activiteiten zoals een eigen kerstfeest, het uitdelen van plantjes op de ouderenontmoetingsdag en eens in de twee jaar een dagje uit. Bij deze activiteiten werken we samen met de Gereformeerde Kerk.

De leiding is als volgt verdeeld:

 • Grote Kerk jongste groep (groep 1 t/m 4 basisschool): 
  Allysha Reijerkerk en Ellen Zandbergen
 • Grote Kerk oudste groep (groep 5 t/m 8 basisschool):
  Christina Spaargaren, Charlotte Paff
 • Pauluskerk jongste groep (groep 1 t/m 4 basisschool):
  Corina Groeneveld, Willemien Verboom, Ruben Gjaltema, Elsa Cardol en Hilde van Oosten
 • Pauluskerk oudste groep (groep 5 t/m 8 basisschool):
  Dineke van Iperen, Rebecca Gjaltema en Marit van Stein

De contactpersoon voor de Grote Kerk is Christina Spaargaren en voor de Pauluskerk is dit Marit van Stein.
Dus mocht u vragen hebben, dan kunt u bij één van hen terecht.

Middels de Drieklank zullen we u en jullie op de hoogte blijven houden van onze activiteiten en bezigheden tijdens de kindernevendienst.

Jeugddienst

Enkele keren per jaar organiseert de jeugddienstcommissie een onwijs gave jeugddienst. In de Pauluskerk, de Grote Kerk, of een openluchtdienst.

Hou voor de exacte data de overzichten in de gaten van activiteiten en kerkdiensten!

Jeugdclubs

De jeugdclubs van Hervormd Lisse

Deze clubs zijn er niet alleen VOOR de jeugd, maar ze zijn ook VAN de jeugd!.........          
 
Op deze pagina kun je zien welke activiteiten er op dit moment voor en door de jeugd georganiseerd worden. Voor elk wat wils dachten wij zo. Meedoen moet niet, maar is wel VET COOL !!

Kinderweekendkamp

Een weekend vol activiteiten voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool. Houd alvast het 1e weekend van juni hiervoor vrij en houd de Drieklank in de gaten. Informatie: Peter Vonk.

Jeugdkampen Lisse

Al meer dan 25 jaar word er in de 5e week van de schoolvakantie een kamp georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar. Een volle touringcar vertrekt ieder jaar naar een schitterende kamplocatie in Epe. De enthousiaste en goed op elkaar ingespeelde leiding regelt van alles; Sport en spel, vossenjacht, zwemmen en puzzeltochten. Aan het einde van de week krijgen de thuisgebleven ouders een schitterend kampboek onder ogen. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel naar de website van jeugdkampen Lisse (www.jeugdkamplisse.nl)

LinQ  Inloop

LinQ Inloop is een 'open huiskamer'. Tieners en jongeren vanaf 13 jaar kunnen vrij binnenlopen voor gezelligheid, een kop koffie of thee, een spelletje, gamen, een praatje of om TV te kijken. Er zijn altijd 2 vrijwilligers aanwezig. De LinQ Inloop is een 'hangplek' waar contact gemaakt kan worden. Het is elke dinsdagavond van 19.30-22.00 uur in ‘de Punt’ van de Voorhof, Bondstraat 1. 

Gespreksgroepen 't Zoldertje

Eén keer in de veertien dagen worden op zondagavond de gespreksgroepen van 't Zoldertje gehouden. De avonden worden gehouden in de Voorhof. 
Er zijn twee groepen, die allebei om 19.00 uur beginnen: een groep van 12-14 jarigen ('t Zoldertje 1) en een groep van 15-17 jarigen ('t Zoldertje 2). De avond duurt tot ongeveer 20.00 uur.
We zullen dit seizoen verschillende thema's behandelen, die met de kerk, ons geloof en het dagelijks leven te maken hebben. Als leiding hebben we er veel zin in. We hopen op een goede opkomst en veel leuke en goede gesprekken met elkaar.
Het team van 't Zoldertje:
Ruud van der Klauw, tel. 420250, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Christina Spaargaren, tel. 422726, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jan Wesseling, tel. 412943, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.