Bijbelkring "Sterk en moedig als Jozua"

Sámen bidden, sámen bijbellezen en Gods bedoelingen op het spoor komen en zo elkaar ook bemoedigen, dat kan op deze bijbelkring.
Leiding en informatie: Jaap en Hannie van der Spruit (tel: 412641; mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Let ook op de aankondigingen in de Paulusbrief.

Kring Lisserbroek

Om de 6 weken komt deze kring van wat oudere zusters (broeders zijn uiteraard ook welkom!!) bij elkaar bij één van de deelneemsters in Eikenhorst. Er wordt aan de hand van een bijbelgedeelte met elkaar gesproken, waarbij ook zaken uit kerk en samenleving of uit het persoonlijke leven aan de orde komen. 
Leiding en informatie: Koos den Butter (tel: 415258 of 06-53360647).

Let op aankondigingen in de Paulusbrief en op de website.

Donderdagavondkring

Deze groep komt één keer in de zes weken op donderdagavond bij elkaar en is bedoeld voor gemeenteleden in de leeftijd van 30 tot ongeveer 45 jaar. In een open sfeer praten we met elkaar over de Bijbel en over de betekenis van het geloof voor ons dagelijks leven. De gespreksavonden worden afwisselend gehouden bij één van de deelnemers aan huis en beginnen steeds om 20.00 uur. Eventuele nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. 

Vrouwengroep 50+

Ben jij zo'n actieve vrouw? En voel jij je met ons verbonden door je geloof? Wil jij ook graag met andere vrouwen praten over wat jou bezighoudt, over je geloofsleven en over de plek daarvan in je dagelijks leven, over de mooie maar ook over de minder mooie kanten van het leven.
Dan ben je van harte welkom bij onze gesprekskring!
De gespreksonderwerpen voor komend seizoen zoeken we rond het PKN-thema van de startzondag 'Een goed verhaal'. Rond dat thema lezen we een gedeelte uit de bijbel, zingen we een lied, praten we met elkaar en luisteren we naar elkaar. En na afloop kletsen we nog wat na met een drankje en hapje.
De avonden van onze kring in het seizoen 2019-2020 zijn in de Pauluskerk op 8 oktober 2019, 6 november, 3 december, 15 januari 2020, 11 februari, 10 maart en de slotavond op 14 april (dit zijn dinsdagen én woensdagen).
 
Spreek ons aan, bel of mail ons als je je aangesproken voelt of als je er meer over wilt weten.
Karin Kooij, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel 06 ‑ 19 85 15 67 of
Joke de Jager, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06 ‑ 20 95 28 13

Catechese voor mensen met een beperking

In de Pauluskerk worden catechisatie-uurtjes gegeven voor deze bijzondere doelgroep. Dit vindt op interkerkelijk niveau plaats. 

Leiding en informatie:
Lenie de Bruin
Jozef Israëlstraat 19
Tel: 0252-416044

Gesprekskring Rustoord

Deze gesprekskring is bedoeld voor de bewoners van Rustoord en de aanleunwoningen. Eén keer in de zes weken komen we bij elkaar in de personeelskamer van Rustoord. We beginnen om 10.00 uur met koffie, zingen een lied, en overdenken samen een Bijbelgedeelte. 

Bijbelkring

De avonden beginnen om 20.00 uur en worden gehouden in de Voorhof.
De data worden bekend gemaakt in Drieklank. Er is een trouwe groep deelnemers. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.

Leiding/info:
Jan Wesseling
Tel: 0252-412943
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.